Maling af facade

En bygnings facade kræver løbende vedligeholdelse for at kunne give optimal beskyttelse mod vind og vejr – det klarer La Maler for dig!

La maler logo

Få et uforpligtende tilbud


  Professionel maling af din husfacade

  En bygnings facade kræver løbende vedligeholdelse for at kunne give optimal beskyttelse mod vind og vejr. Hos LA maler kan vi derfor blandt andet være behjælpelige i forbindelse med maling af facade, så du kan give din bygning de bedste betingelser.​

  Vi tilbyder udvendig maling af hus og ejendom for både privatpersoner og erhvervskunder af forskellig art. Vi kører ofte ud til store som små maleropgaver for kunder i Næstved, Slagelse, Vordingborg og Præstø, men vi dækker hele Sjælland og Lolland Falster.​

  3 fordele ved maling af husfacade

  At få malet din husfacade kan rumme flere fordele – særligt, når du får gjort det gennem en professionel maler, som os, hos LA Maler. Vores dedikerede team af erfarne malere har ekspertise inden for udendørs malingprojekter og kan levere en omhyggelig og kvalitetsorienteret maling af husfacade.

  Beskyttelse mod vejret​

  Maling af husfacaden fungerer som en beskyttende barriere mod vejret, herunder sollys, regn, sne, vind og fugt. Dette kan forhindre skader på husets ydre overflade, såsom råd, skimmelvækst og afskalning af maling. Det forlænger også levetiden for husets udvendige materialer.

  Forbedret æstetik

  Maling af husfacaden giver dig mulighed for at ændre eller forbedre husets udseende. Du kan vælge en farve, der passer til din smag og husets arkitektoniske stil. En frisk maling kan også give dit hus et nyt, rent udseende, hvilket kan øge dets ejendomsværdi og den visuelle appel.

  Lettere vedligeholdelse​

  Når din husfacade er malet korrekt, er den generelt lettere at rengøre og vedligeholde. Malingen beskytter overfladen mod snavs og støv, hvilket gør det nemmere at opretholde et rent og præsentabelt udseende med regelmæssig vedligeholdelse som simpel rengøring.

  Vi hjælper dig med at finde den mest optimale løsning

  I nogle tilfælde kræver facaden mere arbejde end blot en gang maling, og dette hjælper vi dig gerne med at vurdere. Vi hjælper dig med at finde frem til den mest optimale løsning for lige netop dig og din bygning, og når løsningen er fundet, sørger vi for efterfølgende at udføre arbejdet i højeste kvalitet. Herudover er vi meget fleksible, og vi imødekommer gerne individuelle ønsker g behov.​

  LA maler - maler hus udenfor

  Få en flot og indbydende facade med en optimal beskyttelse

  Med den rette facademaling kan du give dit hus eller din erhvervsejendom en flot og indbydende facade. Det er der flere fordele ved. Først og fremmest er facade noget af det første, man lægger mærke til ved en bygning. Det gælder, uanset om det er et parcelhus eller en erhvervsbygning. Derudover kan du med den rette valg af maling beskytte facaden mod fugt, som kan trænge ind i konstruktionen og forårsage dyre skader.

  Vi har 15 års erfaring med maling af facade

  Vi er uddannet maler, og vi har mere end 15 års erfaring inden for vores fag. Det er dog ikke kun maling af facaden, som vi kan være behjælpelige med. Vi samarbejder med lokale håndværkere, og vi kan derfor tilbyde totalløsninger inden for alle former for byggeri og renoveringsprojekter.​

  Hvad koster maling af facade?

  Prisen for maling af facade kan variere afhængigt af flere faktorer; Størrelsen på bygningen, dens tilstand og typen af maling, der skal anvendes til maling af facade.

  Derfor er det svært at give en nøjagtig pris uden yderligere oplysninger. Generelt kan omkostningerne ved maling af en facade omfatte følgende elementer:
  Størrelse
  Omfang og størrelsen på facaden, inklusive højde og bredde, vil påvirke mængden af maling, der kræves, og dermed den samlede pris på maling af facade.
  Stand
  Standen på din facade vil også påvirke prisen. Hvis der er skader på din facade, skal disse rettes op, før vi maler facaden. Er der ingen skader på din facade, så er det mere ligetil. Skader kan f.eks. være sætningsskader.
  Forberedelser
  Forberedende arbejde vil også være en faktor, herunder rengøringen af facaden.
  Materialevalg
  Derudover vil valg af malingstype, f.eks. akryl, latex, oliebaseret, og kvaliteten på malingen have en indvirkning på prisen.

  For at få en præcis vurdering af omkostningerne ved maling af din facade, anbefaler vi at kontakte os og fortælle om dit projekt. Vi vil være i stand til at evaluere dine specifikke behov og give dig en mere præcis pris, baseret på din facades areal og tilstand.

  Facademaling kan forøge energibesparelsen

  Facademaling kan være energibesparende på en række forskellige måder. Nogle typer maling er specielt designet til at have høje reflekterende egenskaber. Denne type maling reflekterer sollyset væk fra facaden i stedet for at absorbere det. Ved at reducere varme absorptionen, kan det bidrage til at holde bygningens temperatur mere stabil, hvilket vil mindske behovet for klimaanlæg og energiforbruget.
   
  Bestemte typer af facademaling kan også have isolerende egenskaber. Disse malinger indeholder termiske partikler, eller tilsætningsstoffer, der bidrager positivt til at forbedre bygningens isoleringsevne. Ved at minimere varmeoverførslen mellem indendørs og udendørs miljøer, gennem maling af facaden, kan det reducere behovet for opvarmning eller køling, og dermed mindske energiforbruget.

  En beskyttende belægning

  Facademaling fungerer også som en beskyttende belægning, der forhindrer fugtindtrængning, og skader, som er forårsaget af vejrforhold. Ved at bruge en god kvalitetsmaling på facaden, kan du beskytte bygningsmaterialet, og forhindre det i at blive beskadiget eller nedbrudt. Dette hjælper med at holde bygningen godt isoleret og reducerer energispild.
   
  Det er vigtigt at bemærke, at ikke alle malinger har energibesparende egenskaber. Det er derfor værd at undersøge og vælge malinger, der er specifikt fremstillet til at være energibesparende. Vi anbefaler, at du henvender dig til os, for at få råd og vejledning til det valg af maling, som giver dig størst værdi.

  Hvilken forskel gør en professionel facademaling?

  Hos La Maler har vi 15 års erfaring inden for maling af facade. Derfor kan du være sikker på, at vores team af dygtige malere vil levere et resultat i topkvalitet. Vi har ekspertisen og know-how’en til at tackle enhver facade-opgave, og sikre, at din ejendom, eller bolig, ser fantastisk ud, år efter år. 

  Hos La Maler går vi op i detaljerne og sørger for, at sikre, at maling binder sig optimalt til overfladen og giver et holdbart resultat, der kan modstå vind og vejr. Dette kræver grundigt forarbejde i forhold til rengøring af facaden samt reparation af eventuelle skader.
  Vi er specialister i at vælge den rigtige type maling til din facade. Vi har et bredt udvalg af farver og finish, der kan tilpasses dine præferencer og ejendommens udseende. Uanset hvilket look du ønsker, så vil vi gøre vores ypperste for at imødekomme dine ønsker.
   

  Vi er meget punktlige og sørger derfor altid for at overholde aftalte tidspunkter, deadlines etc. Dette giver det mest gnidningsfrie forløb, både for dig og for os. Med en professionel facademaling kan du blot læne dig tilbage og stole på, at arbejdet bliver udført til UG.

  Ønsker du at høre mere om hvad vi kan tilbyde dig? Så kontakt os allerede i dag og få et 100% uforpligtende tilbud på din maling af facade.

  Glade og tilfredse kunder på hele Sjælland​

  Her hos LA Maler er vi stolte af at kunne sige, at vi har haft glade og tilfredse kunder gennem de sidste 15 år. Siden vi begyndte i branchen, har vi haft et stort fokus på at leve op til alle vores kunders krav, og det har resulteret i, at vores kunder giver os gode anmeldelser. Sådan skal det gerne blive ved med at være, og derfor fortsætter vi arbejdet med at sikre tilfredshed blandt alle vores kunder, når vi arbejder med maling af facade og alle andre opgaver.
   

  Vi sikre tilfredshed

  Vi sikrer glade og tilfredse kunder gennem høj kvalitet med maling på din facade, der både er smuk og holdbar.

  Vi gir' en god pris

  Vi giver dig også altid en god pris på maling af facade, og du kan altid hurtigt indhente et uforpligtende facademaling-tilbud ved at kontakte os.

  Vi lytter

  Vi lytter til dig og står klar med kompetent rådgivning om farvevalg og så videre, så du kommer til at stå tilbage med et resultat, du er glad for.

  Vi er effektive

  Med vores erfaring sørger vi også for at udføre arbejdet hurtigt og effektivt, ligesom vi altid overholder vores aftaler, når du hyrer os til maling af facade eller en hvilken som helst anden opgave.

  Anmeldelser

  ★★★★★

  Anbefalelsesværdig og pålidelig maler

  Jeg har oplevet Lamaler som en rigtig pålidelig samarbejdspartner. De kommer altid til aftalt tid og efterlader et virkelig flot stykke arbejde. Så jeg kan helt klart anbefale dem til alle slags opgaver.
  Thomas Hørby

  Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris

  Du er velkommen til at kontakte os for at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på lige netop den istandsættelse eller maling af facade, som du har brug for professionel hjælp til.​