Renovering af hus og ejendom

Vi tilbyder istandsættelse og renovering af hus og ejendom for både private husejere samt en række forskellige former for erhvervskunder.

La maler logo

Få et uforpligtende tilbud


  LA Maler indendørs

  Modernisering og reparation af din bygning

  Et hus eller en erhvervsejendom kan fra tid til anden have behov for en renovering og istandsættelse både indvendigt og udvendigt. Hos LA maler kan vi hjælpe dig, hvad enten du har brug for professionel hjælp til dit malerarbejde eller dit renoverings- eller byggeprojekt.​

  Vi tilbyder istandsættelse og renovering af hus og ejendom for både private husejere samt en række forskellige former for erhvervskunder. Vi dækker hele Sjælland og Lolland Falster, og vi kan således hjælpe dig, uanset om du har en opgave til os i Præstø, Slagelse, Vordingborg eller Næstved – eller et helt andet sted.

  Vores kompetencer og arbejdsområder

  Vi har brede kompetencer og stor erfaring inden for renovering af hus. I forbindelse med arbejdet kan vi blandt andet være behjælpelige med følgende opgaver:​

  Vi har både kompetencerne til at kunne varetage store og små maleropgaver, ligesom vi kan tilbyde en totalløsning inden for alle dele af bygge- og renoveringsfaget.​

  Vi kan opbevare dine ejendele i forbindelse med din renovering af hus

  Vi ejer LA opbevaring, hvilket betyder, at vi råder over et lagerhotel. Det giver os mulighed for at opbevare dine ejendele og løsøre i forbindelse med dit renoveringsarbejde. Du slipper med andre ord for at skulle bekymre dig om, hvor du skal gøre af alle dine ting, mens vi udfører arbejdet.​

  Fordele ved at vælge os til dit renoveringsarbejde

  Vi ønsker især at fremhæve følgende 5 konkrete fordele ved at vælge os til renoveringen af dit hus

  LA maler - maler hus udenfor
  Malere giver hinanden high-five

  Fra idé til færdigt projekt

  Hos LA Maler er vi eksperter i renovering af hus. Vi forstår, hvordan vi kan hjælpe vores kunder med at gøre deres idéer til virkelighed. Vores mange års erfaring og brede kompetencer inden for både malerarbejde, istandsættelse og renovering af hus, sikrer at vi kan varetage enhver opgave – fra det mindste projekt til store renoveringsprojekter af dit hjem eller ejendom.
   
  Renovering af hus er noget, som vi er stolte af at kunne tilbyde, og vi arbejder tæt sammen med dig gennem hele processen, fra den indledende idéfase til det færdige projekt. Hos os bliver alle dine ønsker og behov imødekommet. Med LA Maler ved roret kan du være sikker på et resultat, som er lige efter dit ønske og behov, og som er leveret i højeste kvalitet.

  Få hjælp fra eksperter til renovering af din bolig

  Når du står overfor en renovering af din bolig, er det vigtigt, at have en kompetent og erfaren fagmand til at lede projektet. Hos LA Maler får du netop dette. Vores ekspertise sikrer, at dit renoveringsprojekt bliver udført med fokus på høj kvalitet og detaljer, hvor vi kombinerer traditionelle teknikker med moderne løsninger.
   
  Vores mål er at realisere dine renoveringsdrømme og imødekomme de krav, som følger med til dette, alt imens vi sikrer en problemfri og effektiv renoveringsproces. Vælg LA Maler til at stå for din renovering af hus eller lejlighed, og lad os transformere dit hjem med vores faglige kompetencer og dedikation.
  LA maler hvid væg udenfor. Facademaler hvidt hus

  10 års erfaring som bygge- og projektleder

  Med 10 års erfaring som bygge- og projektleder, har vi, hos LA Maler, opnået en dyb forståelse og kendskab til enhver renoveringsopgave. Vores erfaring understøtter, at vi effektivt kan planlægge, koordinere og udføre renoveringsprojekter af enhver størrelse, fra en enkel renovering af lejlighed til en omfattende renovering af hus.
   
  Vores evne til at overvåge hvert skridt i processen betyder, at vi altid leverer arbejde af høj kvalitet, indenfor den aftalte tidsramme og budget. Lad os hjælpe dig og sikre, at din renovering bliver en succes.
  La maler malere

  Skab dit drømmehus med vores hjælp

  Med LA Maler kan du transformere din bolig til det drømmehus, du altid har ønsket dig. Vores personale har den viden og erfaring, det krøver, at realisere dine visioner. Vi forstår, at hvert projekt er unikt, og tilpasser os derfor til hvert projekt for at sikre, at dine specifikke ønsker og behov bliver mødt. 

  Dette er alt, fra nøje udvalgte materialer, til den mindste finish, hvor vi sikrer, at hvert trin i processen afspejler sig af dit personlige behov og ønske. Kontakt os for en uforpligtende tilbud og lad os hjælpe dig med din renovering, og gøre dit drømmehjem til virkelighed.

  Problemfri renovering af bolig

  Hos LA Maler er din tilfredshed vores største prioritet og vi vil altid sørge for at kundernes oplevelse hos os er problemfri fra start til slut. Hos os er en aftale, altid en aftale. 

  Det, er noget, som vi aldrig kommer til at gå på kompromis med. Vi garanterer punktlighed, gennemsigtighed og pålidelighed gennem hele projektet, uanset om du har brug for renovering af dit hus, erhvervsrenovering eller lejlighedsrenovering.

   
  Vi forstår også hvor vigtigt det er, at holde dig informeret og involveret i hele processen under renovering, samtidig med at vi navigerer i eventuelle udfordringer med professionalisme og effektivitet. Vælg LA Maler til at stå for dit renoveringsprojekt, hvor dine ønsker og behov altid er i fokus.
  Maling af væg

  De bedste tips til husrenovering

  • Planlægning er nøglen
   En grundig plan sikrer, at projektet forløber problemfrit og holder sig indenfor budgettet. Vi kan hjælpe dig med at udforme en detaljeret plan, der matcher dine visioner for din renovering af hus.
  • Vælg de rigtige materialer
   Kvalitetsmaterialer forlænger dit hjems levetid. Vi vejleder i valg af materialer, der kombinerer æstetik med holdbarhed, for din renovering af hus.
  • Overvej energieffektivitet
   Opgraderinger, som isolering eller energieffektive vinduer, kan spare dig penge på den lange bane. Vi kan rådgive dig om de mest effektive løsninger til din renovering af bolig.
  • Hold fast i budgettet
   Vi hjælper med at fastlægge et realistisk budget, og sørger for, at holde dit projekt indenfor de økonomiske rammer, for din renovering af hus.
  • Vælg professionel hjælp
   For at undgå almindelige fejl, er det vigtig, at have professionel assistance, gennem hele din renovering af hus. Hos LA Maler tilbyder vi den ekspertise, som sikrer, at du får et vellykket resultat.
  Står du og overvejer at renovere dit hus, så kontakt os i dag og lad os drøfte, hvordan vi kan hjælpe dig med dit renoveringsprojekt.
  Byggeleder

  Typiske fejl ved husrenovering

  En af de mest typiske fejl ved husrenovering, er detaljeret planlægning og realistisk budget. Uden disse elementer kan projektet nemt løbe løbsk, både tidsmæssigt og økonomisk. 
   
  At undervurdere vigtigheden af kvalitetsmaterialer og professionelt håndværk, kan også føre til skuffende resultater. Hos LA Maler sikrer vi altid, at disse faldgruber undgås, ved at tilbyde rådgivning og håndværk af højeste kvalitet gennem hele renoveringen.

  Renovering af hus til erhvervskunder

  Hos LA Maler tilbyder vi også renovering af ejendomme til erhvervskunder, ligeså vel, som vi tilbyder boligrenovering. Vi forstår betydningen af at have et professionelt og indbydende erhvervslokale, der både afspejler virksomhedens brand og imødekommer de ansattes behov. 
   
  Vi har meget erfaring indenfor erhvervsrenoveringer, herunder kontorer, butikslokaler, og lagerbygninger. Hvilket gør at vi kan hjælpe alle erhverv med renovering af deres erhvervslokaler.
   
  Her arbejder vi tæt sammen med kunden i en transparent proces, for at sikre, at renoveringsforløbet er skræddersyet til dine unikke krav, og at det endelige resultat altid imødekommer dine forventninger.
   
  Med fokus på minimal forstyrrelse af jeres daglige drift, styrer vi projektet effektivt fra start til slut. Vores store fokus på høj kvalitet og pålidelighed gør os til det foretrukne valg for erhvervsrenovering. Kontakt os på mail kontakt@lamaler.dk eller på telefon 61 80 10 00, hvis du godt kunne tænke dig at renovere dine erhvervslokaler.
  Lars fra La Maler, bærer en stige ind fra sin firmabil

  Ofte stillede spørgsmål til renovering af hus

  Hvordan starter jeg mit renoveringsprojekt?
  Start med at definere dine mål og behov for renoveringen. Lav en liste over, hvad du ønsker at opnå, og søg inspiration. Det kan være nyttigt at konsultere med en professionel fra starten, for at sikre, at dine idéer er opnåelige, i de rammer du har, og for at få hjælp til planlægningen.
  Hvordan fastsætter jeg et budget for en renovering?
  Et velovervejet budget er afgørende. Start med at definere omfanget af dit projekt og de ønskede forbedringer. Overvej kvaliteten af materialer og de forventede omkostninger til arbejdskraft. For en detaljeret og realistisk budgetlægning, overvej at konsultere med en erfaren partner, som os, for at få en forståelse af de samlede omkostninger. Her kommer et attraktivt, uforpligtende tilbud også i spil.
  Hvilke tilladelser skal jeg have til at renovere?
  For større renoveringsprojekter kan det være nødvendigt at ansøge om byggetilladelse. Det er vigtigt at overholde lokale bygningsregler og -koder. Vi kan hjælpe med at navigere i disse krav og sikre, at dit projekt overholder alle relevante regler på området.
  Er det værd at renovere før salg?
  En velgennemført renovering kan betydeligt øge værdien af dit hjem og gøre det mere tiltalende for købere. Vi kan rådgive om, hvilken type renoveringer, der giver det bedste afkast i forhold til investeringen, så du kan træffe informerede beslutninger.

  Anmeldelser

  ★★★★★

  Anbefalelsesværdig og pålidelig maler

  Jeg har oplevet Lamaler som en rigtig pålidelig samarbejdspartner. De kommer altid til aftalt tid og efterlader et virkelig flot stykke arbejde. Så jeg kan helt klart anbefale dem til alle slags opgaver.
  Thomas Hørby

  Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på din opgave

  Du er velkommen til at kontakte os for at få beregnet en skræddersyet pris på renovering af hus eller erhvervsejendom.