New Yorker gulve

New Yorker Gulve er ideelt til dig, der ønsker et slidstærkt gulv, som du kan sætte dit eget præg på. Vi tilbyder gulvrenovering for både private husejere og erhvervskunder.

La maler logo

Få et uforpligtende tilbud


  New Yorker gulv lavet

  Industrielt og unikt look

  Et New Yorker gulv, er en bestemt type for gulvbelægning, som er blevet inspireret af lejlighederne i New York. Med dets rustikke og industrielle look, minder det meget om de lejligheder man kan finde i den amerikanske storby. I gamle dage, da man skulle ombygge industrilokaler til private hjem, beholdt man her gulvet, da det gav et råt og fedt look til lejligheden.

  Igennem de seneste par år er denne type gulv blevet mere og mere populær, og man finder den i flere og flere danske hjem. Udover det fede og rå look, så er et New Yorker gulv karakteriseret ved høj slidstyrke, fugefri overflade, høj komfort og et minimalt behov for vedligeholdelse.

  Anmeldelser

  ★★★★★

  Anbefalelsesværdig og pålidelig maler

  Jeg har oplevet Lamaler som en rigtig pålidelig samarbejdspartner. De kommer altid til aftalt tid og efterlader et virkelig flot stykke arbejde. Så jeg kan helt klart anbefale dem til alle slags opgaver.
  Thomas Hørby

  Komfort og udseende

  New Yorker gulve har mange fordele, både når det kommer til funktionalitet og design. Denne type gulv er som sagt karakteriseret med høj komfort, hvilket har fået mange danskere til at lægge denne type gulv i deres hjem.

  Udover dette så har gulvet en høj slidstyrke, hvilket er til fordel for mange børnefamilier eller familier med husdyr. Med den høje slidstyrke, tager gulvet ikke skade af at børnene leger rundt på det med deres legetøj eller at hundens klør skraber overfladen på gulvet.

  Med et New Yorker gulv, får du muligheden for at få et solidt og slidstærkt gulv, som du selv kan sætte dit designmæssige præg på. Mulighederne er mange, når det kommer til design af New Yorker gulv. Du har mulighed for at vælge farve og tekstur. Det er kun fantasien der sætter grænser med New Yorker Gulv.

  Pris på New Yorker gulv

  Ønsker du et New Yorker gulv, men er i tvivl om prisen? Det korte svar er, at der er mange faktorer som spiller ind ved prissætningen på denne type gulv. Her kan nogle relevante faktorer være arealets størrelse og kompleksiteten af installationen. Desto større areal, desto højere pris, da der skal mere materiale samt arbejdstimer til.

  Ønsker du et New Yorker gulv? Så kontakt os i dag på telefon 61 80 10 00 eller skriv til os på mail kontakt@lamaler.dk. Du har også mulighed for at få et skræddersyet tilbud, ved at skrive til os via kontaktformularen. Vi vil værdsætte, hvis du her fortæller os lidt om projektet, arealet etc., så vi har de bedste forudsætninger, for at udfærdige et tilbud til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

  Kontakt os og indhent et tilbud på din opgave

  Du er velkommen til at kontakte os for at få beregnet en skræddersyet pris på dit New Yorker Gulv.