Om os

Vi udfører professionelt håndværk med mange års erfaring for både private boligejere og erhvervskunder.

La maler logo

Få et uforpligtende tilbud


  La Maler - Malermester

  Lars Bundgaard
  Malermester
  Ejer af LA opbevaring​

  Historien bag LA Maler

  Hos La Maler finder du Lars Bundgaard som malermester. Lars Bundgaard har mere end 15 års erfaring inden for malerfaget.

  Erfaringen bygger på tidligere stillinger som bygge- og projektleder, hvorfor Lars nu har en bred viden indenfor branchen.

  La Maler har flere lokale samarbejdspartnere, her i blandt et tæt samarbejde med en tømrermester, hvilket gør det muligt for os, at stå for en total løsning af dit projekt.

  Anmeldelser

  ★★★★★

  Anbefalelsesværdig og pålidelig maler

  Jeg har oplevet Lamaler som en rigtig pålidelig samarbejdspartner. De kommer altid til aftalt tid og efterlader et virkelig flot stykke arbejde. Så jeg kan helt klart anbefale dem til alle slags opgaver.
  Thomas Hørby

  Kontakt os og indhent et tilbud på håndværk i høj kvalitet

  Uanset om du har brug for professionel hjælp fra en maler eller en byggeleder, så kan vi hjælpe dig med din opgave. Du er velkommen til at kontakte os med henblik på at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på din opgave.​

  Vi har mange års erfaring inden for vores fag, og du er derfor garanteret kvalitetsarbejde udført af en dygtig fagmand, når du vælger os til din opgave.