Maler i Slagelse

Professionel maler på Sjælland – vi kan hjælpe med alt malerarbejde.

La maler logo

Få et uforpligtende tilbud


  Maler i Slagelse med 15 års erfaring

  Hos La Maler, din lokale maler i Slagelse, er vi specialister i alle typer malerarbejde. Med over 15 års erfaring inden for malerfaget, bringer vi ekspertise og kvalitet til hver eneste opgave, uanset omfanget.

  Vores malere kan håndtere alt fra indvendige til udvendige malerprojekter. Vi sikrer os altid, som maler i Slagelse, at alle vores opgaver, afsluttes med øje for finish of sikring af høj kvalitet.

  Leder du efter en maler i Slagelse? Så kontakt La Maler i dag, og lad os, som din maler i Slagelse, forvandle dit hjem eller virksomhed, med smukt håndværk.

  Glade og tilfredse kunder på hele Sjælland​

  Her hos LA Maler er vi stolte af at kunne sige, at vi har haft glade og tilfredse kunder gennem de sidste 15 år. Siden vi begyndte i branchen, har vi haft et stort fokus på at leve op til alle vores kunders krav, og det har resulteret i, at vores kunder giver os gode anmeldelser. Sådan skal det gerne blive ved med at være, og derfor fortsætter vi arbejdet med at sikre tilfredshed blandt alle vores kunder, når vi arbejder med maling af facade og alle andre opgaver.
   

  Vi sikre tilfredshed

  Vi sikrer glade og tilfredse kunder gennem høj kvalitet med maling på din facade, der både er smuk og holdbar.

  Vi gir' en god pris

  Vi giver dig også altid en god pris på maling af facade, og du kan altid hurtigt indhente et uforpligtende facademaling-tilbud ved at kontakte os.

  Vi lytter

  Vi lytter til dig og står klar med kompetent rådgivning om farvevalg og så videre, så du kommer til at stå tilbage med et resultat, du er glad for.

  Vi er effektive

  Med vores erfaring sørger vi også for at udføre arbejdet hurtigt og effektivt, ligesom vi altid overholder vores aftaler, når du hyrer os til maling af facade eller en hvilken som helst anden opgave.

  Anmeldelser

  ★★★★★

  Anbefalelsesværdig og pålidelig maler

  Jeg har oplevet Lamaler som en rigtig pålidelig samarbejdspartner. De kommer altid til aftalt tid og efterlader et virkelig flot stykke arbejde. Så jeg kan helt klart anbefale dem til alle slags opgaver.
  Thomas Hørby

  Maler i Slagelse med fokus på kvalitet

  Hos La Maler er kvalitet fundamentet for alt vores arbejde. Som erfaren maler i Slagelse leverer vi udelukkende malerarbejde af høj kvalitet. Vores forpligtelse til at levere malerarbejde fra højeste hylde, kan ses i alt vores arbejde.

  Hos La Maler forstår vi, at godt malerarbejde ikke kun bidrager til en bolig eller erhvervslokalers udseende. Men også æstetikken, roen og meget andet.

  Vi anvender derfor kun de bedste teknikker og materialer, som sikrer dig et holdbart og smukt resultat, som kommer til at stå skarpt i mange år fremover.

  Alle vores opgaver, som maler i Slagelse, gribes an med omhyggelig hånd. Vi sikrer os, at din vision bliver til virkelighed.

  Så søger du en maler i Slagelse, Næstved eller omegn, der ikke går på kompromis med kvaliteten? Så kontakt os og oplev forskellen med et malerfirma, der udfører kvalitetsarbejde.

  Maler i Slagelse til både privat- og erhvervskunder

  Hos La Maler tilbyder vi malerarbejde til både private og erhvervskunder i Slagelse. Vi anser os selv, som det oplagte valg for dig, som leder efter en pålidelig og erfaren maler i Slagelse, og på resten af Sjælland.

  Vores dygtige malere har mange års erfaring, med at udføre skræddersyet malerarbejde til vores kunder.

  Vi kan derfor hjælpe dig med dit malerarbejde, som passer præcis til dine behov og ønsker, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.

  Hos La Maler kan vi løse både mindre opgaver – som f.eks. en opfriskning af dit private hjem eller et større projekt på en erhvervsejendom. Vi står altid klar til at hjælpe dig, med din næste maleropgave.

  Malerarbejde, som vi udfører i Slagelse

  Hos La Maler har vores mange års erfaring og ekspertise gjort os i stand til at kunne varetage næsten enhver form for maleropgave. Lige meget hvad omfanget eller kompleksiteten af opgaven er, har vi de nødvendige kompetencer til at levere et flot og holdbart resultat.

  Se her, hvad vi bl.a. kan hjælpe dig med:

  Alt vores arbejde leveres med en forpligtelse til høj kvalitet og høj kundetilfredshed, hvilket gør os til det oplagte valg for dig, som leder efter en maler i Slagelse.

  Du kan kontakte os på telefon 61 80 10 00 eller via kontaktformularen. Vi ser frem til at høre fra dig.

  Istandsættelse og renovering i Slagelse af hus eller ejendom

  Udover at være maler i Slagelse, så kan vi, hos La Maler, også hjælpe dig med istandsættelse og renovering af hus og ejendom for både private husejere og en række forskellige former for erhvervskunder. Vores malere kan håndtere enhver udfordring, fra enkelte opfriskninger til komplette renoveringer, både indendørs og udendørs.

  Vi forstår, hvor vigtigt det er for vores kunder at opnå et resultat, der ikke kun er udseendemæssigt flot, men som også skal holde i mange år fremover. Vi sætter derfor rigtig store krav til os selv og vores materialer i forhold til kvalitet. Vi sikrer os, at alle projekter afsluttes med resultater, som er lige efter kundernes vision.

  Hvis du skal bruge hjælp med istandsættelse og renovering af hus og ejendom med faglig ekspertise, så kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med dit malerprojekt.

  Indhent et uforpligtende tilbud på malerarbejde i Slagelse

  Du er velkommen til at kontakte os for at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på lige netop den istandsættelse eller maling af facade, som du har brug for professionel hjælp til.​