Maler på Sjælland

Professionel maler på Sjælland – vi kan hjælpe med alt malerarbejde.

La maler logo

Få et uforpligtende tilbud


  Maler på Sjælland med 15 års erfaring

  Hos La Maler har vi 15 års erfaring, som maler på Sjælland. Vores brede erfaring, har klædt os på, til at varetage din næste maleropgave.
  Vores mange års erfaring gør, at vi den dag i dag kan varetage alle typer maleropgaver – store som små.
  Vi sikrer et flot og holdbart resultat, der matcher dine ønsker og behov. Er du klar til at give dit hjem eller virksomhed en overhaling? Så kontakt os i dag, og lad os, som erfaren maler på Sjælland, lave dig et uforpligtende tilbud.

  Glade og tilfredse kunder på hele Sjælland​

  Her hos LA Maler er vi stolte af at kunne sige, at vi har haft glade og tilfredse kunder gennem de sidste 15 år. Siden vi begyndte i branchen, har vi haft et stort fokus på at leve op til alle vores kunders krav, og det har resulteret i, at vores kunder giver os gode anmeldelser. Sådan skal det gerne blive ved med at være, og derfor fortsætter vi arbejdet med at sikre tilfredshed blandt alle vores kunder, når vi arbejder med maling af facade og alle andre opgaver.
   

  Vi sikre tilfredshed

  Vi sikrer glade og tilfredse kunder gennem høj kvalitet med maling på din facade, der både er smuk og holdbar.

  Vi gir' en god pris

  Vi giver dig også altid en god pris på maling af facade, og du kan altid hurtigt indhente et uforpligtende facademaling-tilbud ved at kontakte os.

  Vi lytter

  Vi lytter til dig og står klar med kompetent rådgivning om farvevalg og så videre, så du kommer til at stå tilbage med et resultat, du er glad for.

  Vi er effektive

  Med vores erfaring sørger vi også for at udføre arbejdet hurtigt og effektivt, ligesom vi altid overholder vores aftaler, når du hyrer os til maling af facade eller en hvilken som helst anden opgave.

  Anmeldelser

  ★★★★★

  Anbefalelsesværdig og pålidelig maler

  Jeg har oplevet Lamaler som en rigtig pålidelig samarbejdspartner. De kommer altid til aftalt tid og efterlader et virkelig flot stykke arbejde. Så jeg kan helt klart anbefale dem til alle slags opgaver.
  Thomas Hørby

  Din lokale maler på Sjælland

  La Maler, er din troværdige maler på Sjælland, hvor tillid og pålidelighed er grundstenene i alt vores arbejde. Vi forstår vigtigheden af at holde hvad vi lover.

  Derfor kan du være helt sikker på, at hos os, er en aftale, altid en aftale. Uanset maleropgavens størrelse, kan du regne med, at vi møder op til tiden, overholder budgettet, samt leverer arbejde af højeste kvalitet, hver gang.

  Den klare kommunikation sikrer, at dit malerprojekt bliver leveret lige efter din vision og ønske. Kontakt os i dag og få en maler på Sjælland, du kan regne med.

  LA maler - maler hus udenfor

  Malerarbejde for private- og erhvervskunder på Sjælland

  Hos La Maler kan vi, som maler på Sjælland, tilbyde malerarbejde til både private- og erhvervskunder. Med 15 års erfaring inden for malerfaget, har vi hjulpet utallige kunder, herunder både private- og erhvervskunder, med malerarbejde.

  Vi kan hjælpe med alt fra maling af en enkel væg i hjemmet til en komplet maling af din bolig eller erhvervslokaler. Vi er, som erfaren maler på Sjælland, dedikeret til at levere smukke resultater, der er lige efter dit ønske.

  Vi bruger kun de bedste materialer og nyeste teknikker for at sikre et holdbart og smukt resultat. Vælg La Maler, som din maler på Sjælland, og mærk forskellen, når professionelle tager hånd om din maleropgave.

  Kontakt os i dag, hvis du godt kunne tænke dig en professionel hånd på din næste maleropgave.

  La Maler - vægge udenfor hvide

  Hvad udfører vi af malerarbejde på Sjælland?

  Hos La Maler har vi, som maler på Sjælland, med vores mange års erfaring, opnået en bred vifte af færdigheder og stort kendskab inden for malerfaget. Vores mange års erfaring har gjort os i stand til at kunne hjælpe med en bred vifte af alsidige opgaver inden for malerfaget.

  Vi kan hjælpe med alt fra maling, renovering og gulve. Se her hvad vi bl.a. kan hjælpe dig med:

  Har du brug for en erfaren maler på Sjælland til en af de ovennævnte opgaver? Så kontakt os i dag og lad os, hjælpe dig med dit malerprojekt.

  Du kan kontakte os på telefon 61 80 10 00. Vi ser frem til at høre fra dig.

  Mere end bare malerarbejde

  Hos La Maler varetager vi ikke blot malerarbejde på Sjælland. Vi varetager også gerne din næste bygge- eller renoveringsentreprise. Vores team af erfarne fagfolk står klar til at hjælpe dig med dit projekt, og kan håndtere både små og store projekter fra start til slut.

  Vi kan hjælpe med det hele – alt fra en tilbygning, en totalrenovering til noget helt tredje. Uanset hvad, så har vi ekspertisen og erfaringen til at sikre, at dit projekt bliver en succes.

  Hos La Maler, din lokale maler på Sjælland, har vi flere lokale samarbejdspartnere, herunder et tæt samarbejde med en tømrermester, så vi kan levere en totalløsning, der er i højeste kvalitet.

  Lad os hjælpe dig med dit næste projekt. Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale omkring hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt.

  10 års erfaring med projektledelse

  Hos La Maler, har ejer Lars, 10 års erfaring som bygge- og projektleder på Sjælland.

  Gennem de 10 år, som bygge- og projektleder har vi opnået kompetencer i at håndtere komplekse byggeprojekter og vi kan derfor varetage de mest komplekse byggeprojekter.

  Vores store viden indenfor området gør at vi kan tilbyde en effektiv planlægning, koordination og eksekvering af både små og store byggeopgaver.

  Vores dedikation til kvalitet og øje for detaljen betyder, at hvert projekt afsluttes med et resultat, som både vi og du kan være stolte af. Lad os varetage dit næste bygge- eller malerprojekt på Sjælland – hvor din vision bliver vores mission.

  Skræddersyede malerløsninger på Sjælland

  Som malerfirma på Sjælland – herunder Slagelse og Næstved, tilbyder vi skræddersyede malerløsninger. Vi forstår, at hvert projekt er unikt, og vi tilpasser derfor løsningen, til dine behov og ønsker. Vores mål er at levere præcis det resultat, du går og drømmer om.

  Kontakt os i dag, og lad os drøfte, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt. Hos La Maler er vores første prioritet altid at levere høj kvalitet og sørge for høj kundetilfredshed hos alle vores kunder.

  Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris

  Du er velkommen til at kontakte os for at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på lige netop den istandsættelse eller maling af facade, som du har brug for professionel hjælp til.​